Qui som

 Proycotecme SL és una pime familiar que es va fundar el 1995 a Barcelona. Està formada per un equip d'experts i professionals que tenen una llarga experiència en el sector. 

A l'inici, Proycotecme va sorgir com a fabricant de resistències especials i utillatges, però ràpidament va començar la seva activitat com a fabricant de forns industrials. D'una manera conjunta i inseparable, va emprendre la seva activitat en l'automatització de processos dissenyant i muntant els seus quadres elèctrics. Així, oferim un servei integral i personalitzat per a cada client.

A més, a Proycotecme fabriquem i comercialitzem tot tipus de recanvis i utillatges per a forns industrials: cadenes, cistelles, cintes transportadores, gresols, malles, mufles, resistències, turbines, tubs radiants, estris de fosa, etc.

Som especialistes a dur a terme treballs de reparació, manteniment i actualització d'instal·lacions completes, i oferim els nostres serveis tots els dies de l'any. Disposem d'un extens estoc de recanvis i materials necessaris per fer reparacions urgents i d'un ampli conjunt d'equips per detectar avaries "in situ".

La compravenda de forns industrials usats i de segona mà (instal·lacions completes, forns de tremp, revenit, cinta, estufes, forns de laboratori, etc.) i dels seus equips complementaris (carregadors,  carros, rentadores, etc.) és un servei complementari que oferim als nostres clients, assessorant-los i gestionant tota l'operació en cas que el client ho vulgui (operacions clau en el pany).

A Proycotecme, els productes i els serveis són personalitzats, és a dir, s'adapten a les necessitats i als requeriments de cada client, i ofereixen sempre assessorament amb la finalitat d'ajudar en la millora de l'eficàcia i l'eficiència dels processos de tots els nostres clients.

Des de l'inici, els mercats als quals ha enfocat els seus productes i els seus serveis són els relacionats amb l'alta temperatura. Els seus clients són empreses destacades de tractaments tèrmics, foses, banys galvànics, injecció de cautxú, etc. pertanyents principalment al sector de l'automòbil i a la transformació/reciclatge de primeres matèries.

A més del nostre mercat natural en l'àmbit nacional, tenim una àmplia experiència en el mercat europeu i disposem d'instal·lacions a països com França, Itàlia o el Regne Unit. El 2006 vam començar la nostra experiència exportadora fora de la Unió Europea amb la reforma i la posada al punt d'una instal·lació de tremp i revenit per a Mèxic.

Per acabar, agraïm enormement als nostres clients i col·laboradors la seva amable contribució, atès que tot el que hem exposat en aquestes línies és fruit de l'estreta relació amb ells. Agraïm també a tot el nostre equip humà la seva constància, energia i dedicació, que han fet possible Proycotecme.