· Rentadores
· Carregadors
· Carros
· Forns silicones
· Reparació i manteniment
· de Forns 
        · Anàlisis de gasos
· Control de temperatures
· Quadres elèctrics
· Automatització
· Cadenes
· Cistelles
· Cintes
         · Crisols
· Malles
· Mufles
· Resistències
· Turbines
· Tubs Radiants
· Elements fundició

Forns industrials per tractaments

Dissenyem i fabriquem forns verticals, transfer o continus adaptant-los als requeriments de cada client

llegir més

Quadres elèctrics

Automatització de línees, quadres elèctrics, de potencia i maniobra, control i supervisió de temperatures. Quadres amb thyristores reguladors, programadors, muntatges amb PLC's, panells gràfics ...

llegir més

Serveis

  1. Servei d'assistència tècnica
  2. Manteniment 24h x 7d
  3. Manteniment on-line 24h x 7d
  4. Trasllat d'instal•lacions
  5. Anàlisis de chimeneies segons normativa
  6. Ajust de cremadors i sistemes combustió


 

Partners NEW:

SOLO SWISS GROUP referma a PROYCOTECME com el representant per España i Portugal. D’aquesta manera, PROYCOTECME col·labora en les accions de marketing i el servei per forns de tractament tèrmic per SOLO Swiss, forns estàndard i estufes de Borel Swiss , amb la finalitat d’oferir la possibilitat de tenir un suport mes proper en aquests territoris.

SOLO Swiss Group (www.soloswiss.com)

Des de 1945 SOLO Swiss Group ha sigut un fabricant de forns industrials avançats per el tractament tèrmic de metalls. SOLO Swiss és un del més antics fabricants de forns d’Europa i exporta els seus equips al voltant del món amb una forta presència en Asia. Els forns SOLO estan particularment ben concebuts per el tractament tèrmic de peces complexes metàl·liques petites requerint un increment del tractament per les més famoses industries en els camps de l’aeronàutica, gavinateria, rellotgeria e industria micro-mecànica.

Borel Swiss (www.borel.eu)

Borel Swiss fabrica forns i estufes per tot tipus de processos tèrmics.. Borel Swiss subministra una amplia gama de forns estàndard, estufes, escalfadors i altres tipus d’equips des de 1927.